top of page
Group of cyclists on Camping Tiveden_edited.jpg
tiveden-07-07-2016-willemvanbreugel-Hires-2.jpg

Uthyrning & Aktiviteter

 

Det finns mycket att göra och uppleva runtomkring Camping Tiveden i det vackra och vilda naturen.  Båda på och direkt runt campingplatsen samt i omgivningen.  Allt i en mycket avslappnande atmosfär som naturen erbjuder : ) 

Olika vandringsslingor och cykelleder finns, paddling  -paddelturer anordnas också från campingen- , segling -båda själv och guidad-. Vi kan hänvisa till hästridning, samt fiska och bada här från bryggan. 

 

Det finns en härlig vedeldad Bastu på campingen med möjligheten till ett dopp i kallbadtunnan eller sjön  och man kan hyra  den fina nya grillkåtan medan Sverige vackraste solnedgång vid sjön Unden är på gång!  ; )

 

I direkt anslutning till campingområdet finns vår egen hamn med tillhörande brygga.  Här ligger våra båtar, vilka man kan hyra.  Det finns också en båtramp, och den är främst till våra egna båtar vilka vi hyr ut, eller en gästens båt för att kunna fiska på sjön Unden.  Fiskekort köper man online hos Ifiske.se


Vi hyr ut det mesta du kan tänka dig: kanot(kanadensare), kajak, SUP, roddbåt, motorbåt, surfbräda, segelbåt, cyklar.  Men också liggunderlag, tält och riktigt bra utomhushängmattor.

Vi kan hjälpa dig att upptäcka naturen på det sätt som passar dig.  Du kan se vårt erbjudande på aktivitetssidan.  Vi har gott om information via kartor och internet.  Fråga gärna i receptionen!

 

För oss är naturen och utomhusupplevelsen nummer ett i vad vi vill erbjuda våra gäster.  Men eftersom vi tycker så mycket om att vara en familjecamping erbjuder vi ibland - helt spontant och inte planerat i förväg - också något roligt för barnen! Såsom en clown, trollkarl, karaoke eller pyssel, brödbak vid lägerelden eller en volleybollturnering.  Sådana saker, men spontant alltså !

 

Det finns 3 stycken grillplatser vid sjön där man kan göra upp eld tillsammans, grilla och fika (marschmallows!) och det finns en vattentrampolin i sjön där man kan simma till och koppla av!

logo-camping-geel+schaduw.png
20180723_192221.jpg
20190519_112942_edited.jpg
natuurreservaat Utenäs 6 aug 10 (87).JPG
Bastu.jpg
bottom of page