top of page
20200618_061140.jpg
20230531_100902.jpg

Glamping

​Utöver vårt utbud av stugor, och vanlig camping med egen husvagn/tält, erbjuder vi även Glamping! Vi började med dessa fina fräscha och bobekväma tälten redan under säsongen 2019.

Med namnen 'Bäver' och 'Mink' och de blev omedelbart en succé för den glamorösa campingupplevelsen!  Prova också!  :)  

Panorama image of the interior in one of the big glamping tents

Här i njuter man av det riktiga campinglivet som campinggäst, men med bekvämligheten av en Stuga-inredning såsom bord och stolar. I ett avskild sovrum finns en stadig och stor dubbelsäng och två stadiga våningssängar. Ett campingkök, utrustat för matlagning (med grytor och porslin), kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare mm.

Safaritälten "Bäver" och "Mink" är mysiga och rymliga; golvytan 5x7m, 2,10m ståhöjd och utanför en täckt altan på 10m² med utemöbler

Precis som i våra Comfort och Basic Stugor, använder du dusch och toalett i servicehuset. Du också hämtar vattnet därifrån till att laga mat, och diskar där som campinggäst.

Sängarna i sovrummet är utrustade med madrasser, 1 pers. täcken och kuddar. Du måste alltid bädda; antingen med egna lakan eller du kan också hyra sängkläder  i receptionen.

Slutstädning har blivit obligatorisk efter det Corona-viruset, och så läggs den automatiskt till i din bokning. Alltså vi tar hand om en hygienisk städning. Ändå ska tältet lämnas i ett allmänt ordentligt skick.

Vi rekommenderar att boka din Glampingtält i förväg, vilket du kan göra direkt här på online-bokningHär kan du ladda ner campingbroschyren, och här campingöversikten där du också kan se var någonstans de Glampingtälten finns på området. 

logo-camping-geel+schaduw.png
Wooden signs that display the names Mink and Bäver
Teapot with cups
Luxurious and new glamping tent
Glamping tent beds
Safari tent interior
bottom of page