top of page
20160724_080112.jpg
20230531_100902.jpg

Reception & Kiosk

Vid entrén på Camping Tiveden hälsar och möts vi i receptionen, hjärtat av campingen. 

Vi är alltid glad att träffa dig!  Vi önskar nämligen driva vår camping så personligt som möjligt.

Alltså,  vi checkar in dig,  tar hand om alla dina möjliga frågor och önskemål.  Vi informerar om alla olika aktiviteter och utflykter i Tivedens trakten. 

Vi hjälper till med fiskekort, bakar färska frallor och bullar åt dig. Det finns alltid färskbryggt kaffe (också 'to go') fikagrejer och glassförsäljning.  I kiosken hittar du den nödvändiga livsmedel, samt läskedrycker, godis och kex.  Smått och gott!  Och naturligtvis erjuder vi fina och roliga souvenirer, lite leksaker, vykort och lokala prydnadssaker. 

Om du bara vill släppa av på uteserveringen i solen, med ett glas vin, cider eller öl, njuta av varandra, är detta också möjligt.  Vi har tillstånd för att servera alkohol med  tilltugg  : ) 

En gång i veckan kan du beställa färsk rökt röding med den härliga campingens hemgjorda såsen. 

Och på vissa dagar friterar vi och kan du beställa pommes frites; ett välsmakande tillägg till kvällens grillning.  Eller bara för barnens skull ; )  Ett tips:  om du är sugen att äta middag ute

och vill ha det mysig, då kan du anmäla dig till vårt unika concept 'Tipimys' ,  vår lilla restaurang

i det stora tipitältet!   Läs mer under 'Tipimys' .

Receptionen och kiosken är tillgänglig för rörelsehindrade personer.  Här i byggnaden finns

även en  anpassad dusch och toalett till dem som behöver. Den kan nås från utsidan - dygnet runt. (ingen nyckel behövs) 

Under högsäsongen är receptionen / kiosken öppen från kl. 8.30 till 20.00. Under före- och eftersäsongen har vi kortare öppettider. Men eftersom vi bor i bostaden på vårt eget  campingområde,  är vi alltid där och kan vi fortfarande ge bästa servicen : ) 

3 km söderut finns Tiveds Lanthandel i byn Sannerud, vilken är en mötesplats för alla och känd för sin typisk rökta Tivedsskinka och rökta fläskfilé samt lokala livsmedel.

logo-camping-geel+schaduw.png
20160605_080543.jpg
20210529_175959.jpg
kiosk_2_800.jpg
20210529_175959.jpg
bottom of page