top of page
20230531_100152_edited.jpg
P1020115_edited.jpg

XS Outdoor

Nytt sedan 2023: XS Outdoor-safaritält!

Vårt eget och unika koncept:

Utöver våra befintliga lyxiga Glampingtälten  "Bäver" och "Mink" kan du även välja att bo superenkelt i ett av våra XS Outdoor safari-tält. Dessa mindre versioner av de stora safaritälten finns 2 stycken på vår gräsplan (öppet) och 2 stycken vid sjön (i skogen).  Så kan du precis bo på din favoritplats inom campingområdet. Dessa Outdoor safaritälten är inte möblerade (utan bara 2 stadiga fältsängar)  och är perfekta för hikers, (motor)cyklister eller campare som normalt använder sitt eget tält, men vill bo i ett robust tält istället för att sätta upp ett eget tält.

4 Stadiga mysiga vildmarkstält, byggda på ett eget golv på 9m2. Konceptet är att bara flytta i med din egen campingutrustning. En fältsäng kan ordnas, vänligen ange detta vid bokning. Golvytan 2x3m, 1.75m ståhöjd och med en täckt altan på 3m² med 2 ute-stolar. Kök, dusch och toalett använder man i servicebyggnaden (på 100m distans). Det finns flera gemensamma grill-och sittplatser nära vid bryggan.

Lite XS Outdoor safaritält vid sjön Unden
logo-camping-geel+schaduw.png
XS Outdoor safaritält på fältet

XS Outdoor Safaritält – vid sjö/skogskanten

Bo lite avsidig och 'gömd' i 'Lingon' eller 'Blåbär' i ett unikt skogsområde längsmed sjön Unden med sina underbara solnedgångar. Det finns 2 av dessa som ligger granne med varandra, så också mycket lämplig att hyra både 2 till en större familj eller liten grupp.

XS Outdoor Safaritält – på öppet fält

Bo lite utanför campingen på en blomsteräng i 'Småtting' eller 'Yngel'. Fin och lugn utsikt runtomkring :)

Det finns 2 av dessa som ligger granne med varandra, så också mycket lämplig att hyra både 2 till en större familj eller liten grupp. Här har varje tält ett eget picknickbord.

Klickar på prislistan, så hittar du alla priser. Vi rekommenderar att boka Safaritält i förväg, vilket du kan göra direkt här på online-bokning. Här kan du ladda ner campingbroschyren, och här campingöversikten där du också kan se var någonstans de Safaritält är belägna på området.

xsoutside16.jpg
xsoutdoor01a.jpg
bottom of page